INFO & KONTAKT

Hej!

Jag är uppriktigt glad att du har hittat hit. Kanske är du i behov av bilder som lyfter din verksamhet på webben eller i tryck. Eller så har du en berättelse som behöver göras på ett spännande sätt på någon i din tidning. Eller så kanske du bara behöver ett porträtt i största hast. Vilket som så har du kommit helt rätt!

Jag är utbildat pressfotograf och sedan 2002 verksam frilansfotograf med fokus på bilder med redaktionell karaktär*. Som Auktoriserad Digital Bildleverantör arbetar och levererar jag 100% digitalt. Auktorisationen utfärdas av Svenska Fotografers Förbund och är en garanti för att jag som leverantör har aktuella kunskaper för att kunna hantera samtliga digitala processer och filformat, från upptagning och framkallning till anpassning och separation för tryck. Jag är även auktoriserad användare av de program jag använder mest i produktionen. Jag använder högupplösta digitala kameror av senaste modell och ljussätter med kraftiga portabla blixtaggregat både på location och i studion.

Jag jobbar inte för privatkunder utan enbart för företag, stat, kommuner och organisationer som kommunicerar redaktionellt eller kommersiellt material. Bilderna hamnar efter uppdrag i kundtidningar, fackpress, dagspress, krävande årsredovisningar eller annan form av företagskommunikation inom industri, bygg, hotell & konferens, arkitektur, fastighet och annan entreprenörsskap.

Det där konstiga O´et i mitt efternamn beror på att jag är född och uppvuxen i Danmark. Sedan dess har jag bott i några stycken andra länder; Färöarnas minsta ö Suderöy med én (1!) telefon och Belgiens mycket underskattade huvudstad Bruxelles. I Sverige har jag bott sedan 1999.

Hur var det nu med de där bilderna som skulle tas? Hör av dig så lovar jag dig att vi är igång inom länge!

Vi hörs!

FOTOGRAF MIKKEL ØRSTEDHOLM
TEL 070 744 85 28
MAIL INFO[AT]MIKKEL.SE

INFOBILD